ATENTIE PARINTI: Disney lanseaza primul film de animatie in care apare un cuplu de HOMOSEXUALI

E-mail Print PDF

Filmul „Finding Dory”, ce urmează să ajungă pe marile ecrane în această lună, ar putea marca un punct important în istoria cinematografiei. Lungmetrajul ar putea introduce primul cuplu homosexual din istoria Disney.

Trailerul filmului „Finding Dory”, care a fost lansat zilele trecute, a stârnit un val de controverse în rândul internauţilor. Clipul conţine şi câteva secvenţe cu un cuplu care pare a fi format din două femei. Imediat după ce au sesizat acest detaliu, mii de persoane au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-şi exprima punctul de vedere. În timp ce foarte multe persoane i-au lăudat pe cei de la Disney pentru că au decis, în sfârşit, să introducă un cuplu homosexual în filmele lor, mulţi părinţi s-au declarat şocaţi de faptul că astfel imagini vor apărea într-un film pentru copii, iar mulţi dintre cei nemulţumiţi au declarat că vor boicota filmul. Contactaţi de publicaţiile americane, reprezentanţii Disney au refuzat să comenteze aceste zvonuri.

În ultimii ani, cei de la Disney au introdus în filmele lor mici indicii care le lăsau spectatorilor impresia că unele personaje ar putea fi homosexuale. Printre acestea se numără „Frozen”, dar şi recent lansatul „Zootopia”. Înainte de prezentarea trailerului pentru „Finding Dory”, pe reţelele de socializare a fost lansată o campanie prin intermediul căreia internauţii le cereau celor de la Disney ca în următorul film din seria „Frozen” să-i creeze o iubită personajului Elsa. Totodată, în luna aprilie, GLAAD, o importantă asociaţie din SUA ce luptă pentru drepturile persoanelor LGBT, a lansat rezultatele unui studiu prin care arată că studiourile Disney şi Paramount sunt singurele care nu au avut un personaj homosexual în filmele lansate în ultimul an.

sursa: Ziarul Ring

Facebook

Contact

Manastirea Adormirea Maicii Domnului Bucuresti

  • Adresa: Str. Televiziunii, nr. 13, sector 6
  • Email: amdmamd@yahoo.com
  • Telefon: 0784.291.624