CHEMTRAILS - Otrava din aer

E-mail Print PDF

Dragi cititori ai site-ului nostru incepand cu acest articol dorim sa deschidem o cutie a Pandorei, referitor la otravirea populatiei cu buna stiinta, de data aceasta din avion. Vorbim aici despre asa numitele "dare ale mortii" de pe cer.

Cu siguranta ca fiecare dintre dumneavoastra v-ati pus macar odata intrebarea de ce cerul albastru dintr-un anumit moment al zilei (vorbim aici de o zi insorita), capata o culoare rosiatica, iar culoarea albastra dispare in totalitate.

Poate ca si mai multi dintre dumneavoastra care urmariti cerul ati vazut in unele zile o activitate a aviatiei civile si comerciale mai ceva decat deasupra marilor metropole si aeroporturi din lume. Avioane care lasa dare mici si care dispar de pe cer in cateva minute si avioane care lasa dare lungi care se largesc, se latesc si ajung in cateva ore la o latime confundabila cu norii.

Dar sa vedem ce sunt "darele mortii" sau in limba engleza "CHEMTRAILS"

CHEMTRAILS sunt acele dare lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.

CONTRAILS sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.

Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au îmbolnăvit şi au ajuns chiar la spital. Orice persoană ce încearcă să privească cu o mare atenție și luciditate la ceea se întâmplă în jurul sau, va observa la un moment dat că ceea ni se spune și ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu.

Începând cu anii ’90 în Statele Unite ale Americii au început să fie observate dâre ciudate având diferite mărimi și forme ce apăreau pe cer, dâre ce nu erau ale avioanelor obișnuite cu care până atunci majoritatea oamenilor erau familiarizați. Tot mai multe avioane care zburau chiar și la mică altitudine, lăsau în urmă lor dâre alcătuite din substanțe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor.

Aceste fenomene s-au răspândit în toată lumea iar tot mai mulți oameni au observat între timp că au devenit extrem de numeroase. Aceste dâre au fost numite „chemtrails”. După ce s-a demonstrat că nu au nimic de a face cu dârele de condensare sau cu dârele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lăsat de o parte de către media oficială iar întrebările incomode nu au primit răspuns. În urma analizelor de laborator s-a dovedit că aceste avioane împrăștie substanțe nocive pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legătură între ele.

Cel mai elocvent exemplu este nu mai departe de ziua de astazi 17 februarie (stil nou). Dupa foarte multe zile de ger si o iarna pe masura, de cateva zile a inceput sa se incalzeasca. Cand este frig afara aerul este foarte rarefiat, iar in zilele senine de iarna spre primavara si in cele de toamna spre iarna, din Bucuresti se pot observa Carpatii.

Astazi 17 februarie pana la ora 13.00 cerul era albastru, o culoare albastra dumnezeiasca. Pe la orele 13.30 a inceput aceasta activitate. Cerul Bucurestiului s-a umplut de dare iar avioanele treceau mai ceva ca la aeroportul international din Frankfurt (cel mai aglomerat aeroport din Europa).

Curios lucru activitatea aviatica comerciala si civila se poate verifica in timp real. Da, da, nu este nici o gluma. Toate avioanele comerciale se pot vedea pe un site comercial care este un radar aviatic mondial https://www.flightradar24.com . Acest website a fost primul de aproape 2 ani care a anuntat marile catastrofe aeriene. Se poate vedea ruta avionului in partea din stanga a ecranului cand se da click pe un avion, inaltimea la care zboara si multe date tehnice si coordonate ale zborului in timp real.

In timp ce aceste avioane ne "pudrau" de zori astazi, le-am verificat pe site-ul amintit mai sus. Din punct de vedere al aviatiei civile si comerciale, cerul Bucurestiului era curat. Singurele avioane care se aflau langa Bucuresti, erau 3 curse aeriene regulate care urmau sa plece de pe aeroportul Otopeni in Europa si o cursa Tarom care venea de la Sibiu.

Asadar, ne punem intrebarea: ce erau cele mai mult de 10 avioane care in decurs de 2 ore au transformat culoarea cerului din albastru in rosiatica. Care este scopul acestor avioane?

Telefoanele mobile au pus cu totul stapanire pe omul modern. Sa fie mai mare, mai performant, mai Amoled ecranul dar pentru ce? Pentru jocuri si Facebook? Nu mai avem curajul si puterea sa mai privim cerul. Capul nostru, mintea noastra este la telefon. Ce sa mai vorbim de rugaciune...

Asa cum ati citit in acest articol, pe cer de cativa ani buni se intampla lucruri, lucruri care produc cancer, boli de piele, astenie, neuroastenie si multe altele. Sunt unii habauci din presa aservita puterilor intunericului care incearca sa acrediteze ideea ca cei care facem aceste observatii si comentam aceste lucruri, suntem niste nebuni si ca fenomenul CHEMTRAILS este o teorie a conspiratiei. Sa-i lasam sa creada asta si sa intoarcem si celalalt obraz nadajduind in Dumnezeu ca El va face dreptate.

Vom reveni.

Save

Save

Save

Save

Facebook

Contact

Manastirea Adormirea Maicii Domnului Bucuresti

  • Adresa: Str. Televiziunii, nr. 13, sector 6
  • Email: amdmamd@yahoo.com
  • Telefon: 0784.291.624