Minunea săvârşită cu mânecuţele Sfântului Ioan Maximovici

E-mail Print PDF

În 2004, în oraşul Mulino din statul Oregon a avut loc un eveniment uimitor şi minunat. Acesta s-a întâmplat unei credincioase de origine rusă, enoriaşă a Bisericii Sfinţii Noii Mucenici Ruşi, unde slujea ca preot părintele Serghie Svesnikov. În această parohie sunt păstrate ca o comoară de mult preţ mânecuţele clericale ale Sfântului Ierarh Ioan Maximovici.

Această credincioasă era în ultima săptămână de sarcină şi a mers la medic pentru ultima consultaţie generală. În cursul acesteia, ea a suferit un şoc când medicul i-a spus că pruncul era mort în pântecele ei. Imediat, el i-a spus că îi va declanşa naşterea şi va da naştere unui copil mort.

Ea s-a simţit sfârşită şi a început să plângă. Când şi-a revenit un pic, medicii au pregătit-o pentru a-i da un medicament care să grăbească procesul naşterii. Însă ea le-a spus să se oprească numaidecât şi le-a cerut să o lase să-şi sune duhovnicul, pe părintele Serghie. Când a aflat ce s-a întâmplat, acesta a cerut ca medicii să nu întreprindă nimic, ci să aştepte.

În scurt timp, părintele a sosit la spital aducând cu el mânecuţele Sfântului Ioan. Cu acestea, el a făcut semnul sfintei cruci deasupra pântecelui femeii şi spre marea uimire a tuturor, inima pruncului a început din nou să bată, aşa cum a arătat aparatul portabil cu ultrasunete.

După puţin timp, s-a născut copilul, viu şi sănătos, şi mama lui i-a dat numele de Ioan, în cinstea Sfântului Ioan care l-a ajutat să vină pe lume.

sursa: CatacombeleOrtodoxiei.ro

Facebook

Contact

Manastirea Adormirea Maicii Domnului Bucuresti

  • Adresa: Str. Televiziunii, nr. 13, sector 6
  • Email: amdmamd@yahoo.com
  • Telefon: 0784.291.624